[layerslider id="1"]
 foto: annemieke van der togt

foto: annemieke van der togt

Aangenaam!

Als producent beweeg me als een kameleon door het werkveld. Ik creëer verbindingen. De nuchterheid en hands-on aanpak die ik gebruik zijn complementair met de “artistieke zweverigheid” die in de creatieve industrie vaak aanwezig is. Het botst niet, maar het werkt wel. Als productieleider, coach of zakelijk adviseur voorkom ik frictie door een juiste communicatie. Het vertalen van het ene naar het andere, van een westerse zakelijkheid en een Brabantse gezelligheid. Dat ben ik, Peggy (1995), woon in Den Bosch en heb International Leisure Management gestudeerd. Ik werk als producent in de creatieve industrie, help makers met hun ondernemerschap en werk vanuit mijn maatschappelijke belangen.

0 Projecten
0 Opdrachtgevers
0 Kilometers
0 Steden

Mijn expertise

Theatermanager

Emotie, verwondering en beleving: dat is wat het theater doet met gast en speler. Maar wie coördineert er achter de schermen? Dat doet Peggy. Zij zorgt dat geld geen issue is, cast en crew zonder enige zorgen de show kunnen draaien, het theater weet wat er speelt en de regisseur helemaal in z’n nopjes is.

Cultuurmanager

Organiseren is een kunst apart in de wereld van creatieve geesten, zakelijke ondernemers en passieve krachten. Peggy weet haar hoofd koel te houden wanneer anderen overstag gaan.
Daarbij kan je denken aan alle facetten
van advies tot totale uitvoer.
Alles wat u wilt is mogelijk.

Creatief adviseur

Een nieuw concept bedenken?
Vastlopen met een projectplan?
Peggy kijkt met je mee en zorgt dat je de antwoorden uiteindelijk zelf hebt gevonden. Een coach niet die zegt wat je moet doet, maar vraag wat jezelf zou doen. De oplossing zit namelijk altijd in jezelf.